dijous, 2 de desembre del 2010

En què consisteix el punt verd?

Aquest apartat va dedicat a la recollita de totes les activitats relacionades amb la cura del medi ambient, com per exemple: reciclatge, recollita selectiva, hort, brigades de neteja, reducció del consum energètic, entre d'altres.
Per al C.P. L'Urgell és molt important la protecció del nostre entorn, de fet, participa cada any en la convocatòria de Centres Ecoambientals.
Aquest centre disposa d'una comissió medi-ambiental formada per la directora Margalida Ferrer, la cap d'estudis Teresa Bisquert, la coordinadora Xisca Amer i cinc mestres que s'encarreguen de dur a terme totes les activitats amb l'ajuda de la resta de l'equip docent.
La idea d'enguany és que d'aquesta comissió també en formin part un alumne de cada grup-classe, que farà la funció de delegar totes les activitats que tenguin a veure amb la defensa o protecció del medi dins de l'escola, així com aportar noves propostes.
Així doncs aquest apartat del bloc recollirà tot el que es vagi treballant a l'escola i es penjarà per a que tothom pugui veure el que s'està fent.

Estem oberts a les vostres propostes per a millorar la protecció del nostre medi i a que comenteu el que s'està duent a terme! Ànims!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada